MERAKLA BEKLENEN ANİMASYON FİLMLERİ

Merakla Beklenen Animasyon Filmleri

2024-2025 yıllarında yayınlanacak animasyon filmleri, sinema dünyasında heyecan verici gelişmelerle dolu olacak gibi duruyor. Bu dönemde izleyicilere sunulacak animasyon filmleri, çeşitli türlerden ve farklı konseptlerden oluşabilir. Aksiyondan maceraya, komediden drama ve bilim kurguya kadar geniş bir yelpazede animasyon yapımları bekleniyor. Öte yandan, yeni teknolojilerin kullanılmasıyla birlikte görsel efektlerin ve animasyonun daha da gelişeceği düşünülüyor.

Bu dönemde izleyicileri etkileyecek potansiyel projeler arasında sevilen çizgi roman karakterlerinin beyazperdeye uyarlanacağı filmler, fantastik dünyaların keşfine çıkaran yapımlar, kaliteli senaryolarla hazırlanan duygusal hikayeler ve çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici içerikler bulunabilir. Ayrıca 3D teknolojisinin ilerlemesiyle birlikte seyircilere daha etkileyici deneyimler sunulması da muhtemel.


İşte sizi hem görsel hem de kurgusal açısından şaşırtacak, başka dünyalara götürecek 2024 - 2025 yıllarında yayınlanacak bazı animasyon filmleri!


Transformars: Başlangıç - Eylül 2024

Autobot'ların ve Deceptions'ın evi olan Cybertron gezegeninde geçen yapımda Autobot lideri Optimus Prime ile Decepticon patronu Megatron arasındaki ilişki keşfediliyor.



Moana 2 - Kasım 2024

“Moana 2”, Moana ve Maui'yi üç yıl sonra, alışılmadık denizcilerden oluşan bir ekiple birlikte geniş kapsamlı yeni bir yolculuk için yeniden bir araya getiriyor. Yol gösterici atalarından beklenmedik bir çağrı alan Moana, daha önce karşılaşmadığı bir macera için Okyanusya'nın uzak denizlerine, tehlikeli ve uzun süredir bilinmeyen sularına yolculuk etmek zorunda. Yönetmenliğini David Derrick Jr., Jason Hand ve Dana Ledoux Miller'ın, yapımcılığını Christina Chen ve Yvett Merino'nun üstlendiği “Moana 2 ”nin müzikleri Grammy® ödüllü Abigail Barlow ve Emily Bear, Grammy adayı Opetaia Foa ile, üç kez Grammy kazanan Mark Mancina'ya ait.



Mufasa: Aslan Kral - Aralık 2024

“Mufasa: Aslan Kral”, Simba ve Nala'nın kızı genç aslan yavrusu Kiara'ya Mufasa efsanesini anlatması için Rafiki'yi görevlendirirken, Timon ve Pumbaa da kendilerine özgü şakalarını yapıyor. Geriye dönüşlerle anlatılan öykü, Mufasa'yı yetim bir yavru olarak, kraliyet soyunun varisi olan Taka adında sempatik bir aslanla tanışana kadar kayıp ve yalnız olarak tanıtıyor. Bu tesadüfi karşılaşma, kaderlerini arayan sıra dışı bir grup uyumsuzun geniş kapsamlı yolculuğunu başlatır; tehditkar ve ölümcül bir düşmandan kaçmak için birlikte çalışırken bağları sınanacaktır.




Sonic 3 - Ocak 2025

Sonic, Knuckles ve Tails, daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip gizemli güçlü yeni bir düşman olan Shadow'a karşı yeniden bir araya geliyor. Yetenekleri her yönden geride kalan Sonic Takımı, Shadow'u durdurmak ve gezegeni korumak umuduyla beklenmedik bir ittifak aramalıdır.



Minecraft - Nisan 2025

Minecraft, dünyayı büyük bir yıkıma uğratacak olan Ender Dragon'u durdurmak ve dünyayı kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan genç bir kız ve arkadaş grubunun hikayesini konu ediyor. Bilgisayar oyunu Minecraft'ın beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Aşka Özgürlük, Raising Victor Vargas, Five Feet High and Rising, Nick and Norah's Infinite Playlist gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Peter Sollett oturuyor.



Elio - Haziran 2025

Elio, dışarıda oynamaktan nefret eden ve uyum sağlamakta zorlanan 11 yaşında hayalperest bir çocuktur. Zeki ve kendine güvenen annesi Olga, uzaydan gelen gizemli bir sinyali çözmeye çalışan çok gizli bir askeri projeye liderlik eder. Bu sırada Elio, uzaylılarla ilk teması kurar ve Dünya'nın galaktik elçisi olarak seçilir.