INSİDE OUT 2: DEVAM FİLMİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Inside Out 2: Devam Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Disney ve Pixar'ın 2015 yılında büyük beğeni toplayan animasyon filmi "Inside Out" (Ters Yüz), duygusal zekâ kavramını çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunmuştu. Riley'nin kafasının içindeki duygular - Neşe, Üzüntü, Korku, Öfke ve Tiksinti - aracılığıyla hayatın iniş çıkışlarını anlatan bu film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almıştı. Şimdi ise hayranlar, merakla bekledikleri devam filmi "Inside Out 2" 14 Haziran itibariyle sinemalarda.. İşte "Inside Out 2" hakkında bilmeniz gerekenler:

"Inside Out 2", Riley'nin ergenlik dönemine odaklanıyor.İlk filmde çocukluğun saf ve karışık duygusal dünyasını keşfeden Riley, bu sefer gençlik yıllarının karmaşık duygusal iniş çıkışlarıyla yüzleşiyor. Bu dönemde yeni duyguların ortaya çıkması ve mevcut duyguların evrilmesi, filmin ana temasını oluşturuyor. Riley Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti, aralarına Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç’ın katılmasıyla karmaşık duygular içerisindedir. 

"Inside Out 2", duygusal zekâ ve insan psikolojisini eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Riley'nin büyüme yolculuğunda yeni duygularla tanışmak ve eski dostlarımızı yeniden görmek için sabırsızlanıyoruz. Pixar'ın bu devam filmi, yine kalpleri fethedecek gibi duruyor.